Welcome to Silvarita!

Welcome to Silvarita!

Benvinguts a Silvarita, la vostra botiga online.

Estem molt contents de poder-vos presentar el resultat de molts mesos de feina. Esperem que us agradi.

En el primer article del blog us volem explicar en què consisteix Silvarita.

Silvarita és una fusió d'una llarga trajectòria familiar en el sector de l'alimentació i l'aportació de tendències actuals i innovadores d'una nova generació.

Silvarita neix amb l'objectiu de satisfer als seus clients oferint productes gourmet de qualitat i seleccionats de primera mà; com productes ibèrics de Guijuelo (amb Denominació d'Origen), formatge artesà de la Vall de Camprodon o vi ecològic de cellers que tenen una producció limitada i de gran qualitat,  també certificats amb Denominació d'Origen. Poc a poc, anirem introduint més productes.

Els clients sou molt més que clients, formeu part de nosaltres i ens agrada interactuar amb vosaltres per aconseguir la vostra satisfacció i millorar en tot allò que puguem. Valorem molt la vostra opinió. És per això que qualsevol dubte, consulta o suggeriment serà benvingut al mail hola@silvarita.com per tal que ens feu arribar les vostres aportacions. 

A Silvarita també donem molta importància a la proximitat amb els proveïdors i els seleccionem amb l'objectiu que cada un tingui la seva pròpia essència, fent-lo únic però, que a l'hora estigui integrat en el nostre equip i comparteixi la nostra filosofia d'empresa. Ens agrada conèixer-lo i veure la seva manera de treballar. Des d'aquí els volem agrair la facilitat de poder treballar amb tots ells. És un plaer.  

Però l'agraïment principal el vull fer a l'equip Silvarita; la família i amics ja que sense el seu suport i ajuda tot això no hagués estat possible. Gràcies!

Uneix-te a nosaltres i (be) Silvarita!
"The pleasure of sharing..."

Equip Silvarita