Welcome to Silvarita!

Welcome to Silvarita!

Benvinguts a Silvarita, la vostra botiga online de prouctes gurmet derivats del porc ibèric i vins de gran qualitat.

Estem molt contents de poder-vos presentar el resultat de molts mesos de feina. Us volem explicar en què consisteix Silvarita i esperem que us agradi.

Silvarita és una fusió d'una llarga trajectòria familiar en el sector de l'alimentació i l'aportació de tendències actuals i innovadores d'una nova generació.

Silvarita neix amb l'objectiu de satisfer als seus clients oferint productes gourmet de qualitat i seleccionats de primera mà; com productes ibèrics de Guijuelo (amb Denominació d'Origen), formatge artesà de la Vall de Camprodon o vi ecològic de cellers que tenen una producció limitada i de gran qualitat,  també certificats amb Denominació d'Origen. Poc a poc, anirem introduint més productes.

Els clients sou molt més que clients, formeu part de Silvarita i ens agrada interactuar amb vosaltres per aconseguir la màxima satisfacció i millorar en tot allò que puguem. Valorem molt la vostra opinió. És per això que qualsevol dubte, consulta o suggeriment serà benvingut al mail hola@silvarita.com per tal que ens feu arribar les vostres aportacions. 

A Silvarita també donem molta importància a la proximitat amb els proveïdors i els seleccionem amb l'objectiu que cada un tingui la seva pròpia essència, fent-lo únic però, que a l'hora estigui integrat en el nostre equip i comparteixi la nostra filosofia d'empresa. Ens agrada conèixer-lo i veure la seva manera de treballar. Des d'aquí els volem agrair la facilitat de poder treballar amb tots ells. És un plaer.  

Però l'agraïment principal és per l'equip Silvarita; la família i amics, ja que sense el seu suport i ajuda tot això no hagués estat possible. Gràcies!

Uneix-te a nosaltres i (be) Silvarita!
"The pleasure of sharing..."

Equip Silvarita la teva botiga online de prouctes gourmet derivats del porc ibèric i vins de gran qualitat. Sigues un Silvarita!