Vi solidari

Vi solidari

En aquest post, us presentem un dels nostres proveïdors de vi: Urpina, vins solidaris i amb compromís amb denominació d’Origen Pla de Bages.

La llar-residència d’Urpina és una llar per a persones amb discapacitat intel·lectual al costat de les seves vinyes i dóna oportunitats d’inserció laboral i de reconeixement social.

Urpina és una de les moltes branques d’Ampans, una fundació que treballa des de fa 50 anys per promoure l’educació, la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual gestionant centres, serveis, programes, etc.

Ampans dóna suport a 1.400 persones i a les seves famílies. En l’àmbit laboral, creen empreses i serveis que donen feina a prop de 200 persones amb discapacitat i risc d’exclusió.

Fa uns mesos ens varem parlar d’aquesta fundació i no varem dubtar de posar-nos en contacte amb ells. D’alguna manera volíem col·laborar-hi i aportar el nostre granet de sorra oferint les dues varietats de vins que produeixen, U d’Urpina i 3 Nits a la nostra botiga online.

Per conèixer-nos, ens varen convidar a la Festa de la Verema Solidaria d’Ampans que celebren cada octubre des de fa 20 anys i reuneix un munt de persones en aquesta gran festa.  Varem participar a varies activitats que organitzen com una caminada entre vinyes, una botifarrada per esmorzar i la collita i aixafada del raïm.

Ens va encantar poder formar part d’aquesta festa i estem molt contents de poder col·laborar amb ells. Us convidem a provar els seus vins i a conèixer més a fons la fundació (www.ampans.cat).

Ampans, persones amb molta capacitat.