Silvarita al Mobile World Congress 2018

Silvarita al Mobile World Congress 2018

Un any més hem tingut la oportunitat de ser presents a la fira mundial de mòbils “Mobile World Congress” celebrada a la Fira Gran Via de Barcelona de la mà de Taca de Vi.

El MWC és una fira que durant quatre dies aplega milers de visitants (més de 100.000) de diferents països on a més de la tecnologia, la gastronomia també juga un paper molt important.

 Cada vegada són més les empreses que volen fidelitzar els seus clients i també fer-ne de nous donant un toc d’originalitat al seu estand per diferenciar-se de la resta fent una copa de vi acompanyada d’un bon pernil ibèric tallat en directe i perquè no, poder parlar de forma més distesa de negocis.  

Sommeliers, cambrers, músics i talladors de pernil (Silvarita) els podreu trobar durant aquests esdeveniments i és que tot està pensat fins a l’últim detall per tal que els events siguin tot un èxit.

Enguany, durant el MWC vam estar tallant pernil per diferents empreses com són: EXFO (Canadà), Airspan (Regne Unit) i Advantest (Japó).

És un plaer poder donar a conèixer la nostra gastronomia a públic d’arreu del món i a més, veure la gran acceptació per part seva. 

Durant la fira vam tallar diferents peces de pernil, tant d’enceball com de gla de Guijuelo (Salamanca) i el resultat per part dels assistents va ser molt positiu.

Com sempre, volem agrair a l’Enric (Taca de Vi) la confiança dipositada en Silvarita i deixar-nos ser presents en un esdeveniment tan important com és el Mobile World Congress.