12-single-default (1)
SILVARITA COL·LABORA AMB L’HOSPITAL UNIVERSITAT DOCTOR JOSEP TRUETA DE GIRONA

Els que em coneixeu, sabeu que sempre intento ser discreta amb la meva vida personal però, aquesta vegada, crec que és important explicar un fet important de la meva infantesa perquè entengueu el motiu pel qual he arribat fins aquí.

L’estiu que celebrava els meus 4 anys, la meva família i jo estiuejàvem a Roses, un indret molt bonic de la Costa Brava.

Després d’un dia de platja em vaig començar a trobar malament. Tinc lleugers records dels símptomes tot i la meva curta edat en aquell moment. Els meus pares, hi van treure importància pensant que segurament m’havia tocat massa el sol jugant a la platja. Al cap d’una estona vaig perdre el coneixement. El meu pare, em va portar en braços cap a la recepció de l’hotel on ens allotjàvem i allà em va atendre una metgessa. De seguida ens va enviar a l’hospital de Figueres. Un cop allà, jo encara inconscient i sense que ningú sabés què em passava, ens van traslladar urgentment a l’hospital Dr. Trueta de Girona.

Els meus pares a dia d’avui encara recorden amb quina rapidesa ens va atendre la metgessa del Trueta i de quina manera va gestionar tot l’equip mèdic per esbrinar què carai m’estava passant.

Finalment em diagnosticaven una meningitis que em feia lluitar entre la vida i la mort i amb els més positius dels casos, si me’n sortia, perdria la oïda o la vista. Després de 15 dies ingressada, sortia recuperada al 100%. L’equip de l’hospital Dr. Trueta m’havia salvat la vida!

Després de despertar-me, encara que no ho sembli, recordo molts moments a l’hospital, la majoria dels quals fan referència a bones estones que hi vaig passar i els quals tothom vetllava per fer de l’estada a un hospital, una cosa un xic més agradable. Equip de 10 i atenció immillorable!

El dia que per fi em deixaven marxar cap a casa em van regalar un gosset petit de peluix rosa que encara guardo i una caixa de bombons.

Aquest any, he celebrat els meus 30 anys i no sé si és l’edat, la visió de la vida, l’experiència o què, que m’ha fet agafar consciència de la sort que jo vaig tenir i que d’alguna manera volia agrair-los tot el que havien fet per mi i que puguin continuar ajudant a tota la gent possible.

A part de curar-me, em van fer sentir com a casa i sempre he pensat que d’alguna manera jo volia aportar el meu granet de sorra i aportar-hi alguna cosa més que un agraïment.

slide015

(imatge de la web de l’Hospital Universitari Doctor Trueta de Girona)

Fa unes setmanes m’hi vaig posar en contacte. Els hi vaig escriure un e-mail d’agraïment i els hi explicava que gràcies a ells havia pogut fer una vida completament normal i que volia col·laborar d’alguna manera.

Altre vegada la seva resposta no podia ser més agradable i propera.

Després d’intercanviar varies opinions i opcions amb el Trueta, des de Silvarita es col·laborarà amb l’àrea de pediatria, concretament amb l’equipament de la sala de jocs per fer que l’estada dels nens i nenes a l’hospital sigui més lleugera.

Per tant, a través de la botiga online, el client podrà col·laborar amb l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta aportant una petita part del valor total de la seva compra.

Des de Silvarita volem agrair a l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta per haver-nos donat la oportunitat de col·laborar amb ells i molt especialment a l’Elisabeth Galí, Cap d’Atenció a la Ciutadania per el tracte rebut.

Dejar un comentario

Preferècies de privacitat
Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.
Utilitzem cookies per oferir-vos la millor experiència possible
En continuar assumirem que accepteu les nostres
Política de cookies
Acceptar
Informació